12 tammi 2018 | Aeroventic
3.0
Koja luo olosuhteita Zsar Outlet Villageen

Koja

Koja Life Cycle Solutions on sopinut East Gate Finlandin kanssa Zsar Outlet Villagen talotekniikan kokonaisvastuutoimituksesta, joka sisältää kaikkien talotekniikan osa-alueiden suunnittelun, toteutuksen sekä kattavan energian valvontajärjestelmän.

Vaalimaan rajanylityspaikan välittömään läheisyyteen rakennettavan ostoskylä-tyyppisen kokonaisuuden ensimmäisen vaiheen pinta-ala on n. 13 000 brm2 ja se sisältää myymälä-, ravintola- ja toimistotilaa.

Kiinteistöjen energian tuotantomuotona käytetään uusiutuvaa geoenergiaa, jossa maaperästä tuotetaan hybridilämpöpumppujen avulla kiinteistöille lämmitys- ja jäähdytysenergiaa. Toteutettava hybridiratkaisu yhdessä ohjaukseltaan älykkään kiinteistöautomaation kanssa takaavat käyttäjille miellyttävät olosuhteet sekä käyttökustannuksiltaan alhaisen toimintaympäristön. Hankkeessa käytetään kattavasti Kojan omia ja Kojan yhteistyökumppaneiden ratkaisuja ja laitevalikoimaa.

Hankkeen suunnitteluvaihe on loppusuoralla ja toteutusvaihe käynnistyy asteittain tammi-helmikuun 2018 aikana. Ensimmäisen vaiheen luovutus tilaajalle on marraskuun loppupuolella. 

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?