13 heinä 2017 | Aeroventic
4.5

Lämmönsiirtoteknologian tutkiminen on merkittävä osa Kojan tuotekehitystä. Kojan tuotekehitysinsinööri ja tohtorikoulutettava Turo Välikangas on tarkastellut tutkimusartikkelissaan yhdistettyä lämmönsiirtoa putkilamellilämmönsiirtimen simuloinnissa. Välikangas esitteli artikkelinsa ICCHMT-konferenssissa Krakovassa toukokuussa 2016. Esitelmän pohjalta artikkeli on valittu kansainvälisen Heat Transfer Engineering -julkaisun erikoisnumeroon. Julkaisu ilmestyy helmi-maaliskuussa 2018.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?