9 huhti 2018 | Aeroventic
Kylmäkesäpäivä 2018

danfoss.fi

Kylmäkesäpäivä järjestetään torstaina 14.6.2018 Vierumäellä. Tule mukaan!

Ensi kesän Kylmäkesäpäivä järjestetään torstaina 14.6.2018 Vierumäellä. Tilaisuus alkaa kello 9:00 ja ensimmäinen luento kello 9:30. Iltapäivällä on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti liikuntamuotoja oman valinnan mukaan ja päivä huipentuu yhteiseen illalliseen blues-musiikin tahdittamana.

Yöpyminen
SKLL on varannut 14.6.-15.6. väliseksi yöksi huoneita Vierumäki Resort Hotellista sekä huonemajoituksesta: Jukola, Country Club ja Hongisto. Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy aamiainen. 
Vierumäellä on samaan aikaan suurtapahtuma, joten alueen majoituskapasiteetti on todennäköisesti kokonaan käytössä eli huonevaraus kannattaa tehdä heti. 

Huonevaraukset otetaan mieluiten vastaan sähköpostilla: yritysmyynti@vierumaki.fi, mutta myös puhelimitse: puh. 010 5777 011.

Kylmägolf 2018
Vuoden viilein golf-tapahtuma, Kylmägolf 2018, pelataan Vierumäen kentällä perjantaina 15.6.2018.
Merkitse päivämäärät kalenteriisi ja varaa majoitus välittömästi!

Kylmäkesäpäivän ohjelma
Kesäkauden huipputapahtumaan mahtuu vielä mainiosti mukaan, joten ilmoittaudu jo tänään.  Kylmäkesäpäivän luentoihin ja muuhun ohjelmatarjontaan voit tutustua lähemmin alla olevan linkin kautta.

 

 
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?