29 kesä 2018 | Aeroventic
4.0
LAADUKAS SISÄILMA TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

flaktwoods.fi

Rakennamme teollisuudelle ilmanvaihtoratkaisuja, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen. Jokainen kohde on omanlaisensa ja ilmanvaihdon suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan kaikki tilojen ja ympäristön asettamat erityisvaatimukset. Haluamme, että hyvät sisäilmaolosuhteet ovat itsestäänselvyys, sillä työskentely oikeanlaisissa olosuhteissa lisää viihtyvyyttä – jolloin myös tuottavuus lisääntyy.

Prosessitiloissa ilmanvaihdolla on tärkeä rooli huolehtia, että itse prosessi ja siihen liittyvät laitteet toimivat hyvissä olosuhteissa, mikä mahdollistaa laitteiden jatkuvan ja tehokkaan käytön. Lisäksi järkevä suunnittelu ja räätälöity toteutus tuovat konkreettisesti säästöjä käyttö- ja kunnossapitokustannuksiin, esimerkiksi energiakustannuksiin.

JOKAINEN KOHDE ON OMANLAISENSA

Asiantuntijuutemme näkyy kykynä valita kohteeseen oikeat laitteet sekä tarkoituksen mukaiset materiaalit, jolloin laitteiden elinkaarikustannukset optimoidaan. Räätälöimme ilmanvaihtoratkaisut projektikohtaisesti, teollisuuden erikoisvaatimusten perusteella. Palvelumme kattavat koko elinkaaren suunnittelusta käyttöön ja korjauksiin.

Halutessasi lisätietoja, ota yhteyttä:

jan.isaksson[@]flaktgroup.com 

Teollisuuden ilmanvaihtoratkaisut -esite

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?