12 joulu 2017 | Aeroventic
LumiKilpi – ettei talvi pääse yllättämään.

Jeven

Suomalainen talvi on tunnetusti hankalasti ennakoitava yhdistelmä lunta ja jäätä, vesisadetta ja tuulta.

Jevenin ratkaisu rakennusten ilman sisäänoton toteuttamiseen on LumiKilpi. LumiKilven ainutlaatuinen rei’itetty profiilirakenne erottaa lumen ja veden ilmavirrasta tehokkaasti ja materiaalina käytetty alumiini takaa jäätymättömän ja tukkeutumattoman rakenteen. 

Asiakkaidemme mielestä olemme onnistuneet erinomaisesti. Sadat LumiKilvet palvelevat tänä päivänä rakennusten ilman sisäänottoaukkojen suojana niin Etelä-Suomen rannikolla kuin Islannin ja Grönlannin vaativissa oloissa.

Tästä linkistä pääset tutustumaan LumiKilpeen tarkemmin.
Ettei talvi pääse yllättämään…

 

 

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?