4 joulu 2017 | Aeroventic
Muutos Caverionin johtoryhmään: Juha Mennander nimitetty Market Operations -konsernitoiminnon johtajaksi

Juha Mennander (s. 1965, DI) on nimitetty 1.1.2018 alkaen Caverionin Market Operations -konsernitoiminnon johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Ari Lehtorannalle.

Caverionin konsernitoimintojen rakennetta uudistetaan ensi vuoden alusta tukemaan nykyistä paremmin marraskuussa julkaistun strategian toteuttamista. Uutena johtoryhmässä aloittaa Juha Mennander, joka on nimitetty 1.1.2018 alkaen Caverionin Market Operations -konsernitoiminnon johtajaksi. Samalla Sakari Toikkasen konsernitoimintoihin liittyvät vastuut lakkaavat ja hän keskittyy täysiaikaisesti Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtamiseen.

Caverionin strategiassa yhtenä painopistealueena (must-win) on erinomainen asiakaskokemus, jonka johtamisesta Juha Mennander vastaa.  Hänen alaisuuteensa siirtyvät Markkinointi ja viestintä, Myynnin kehitys sekä Hankinta. Samassa yhteydessä talousjohtaja Martti Ala-Härkösen vastuulle siirtyy Tietohallinto. Tämän lisäksi Mennanderille tulee myöhemmin vastuu valikoitujen konserninlaajuisten muutosprojektien läpiviennistä.   

Juha Mennander toimii tällä hetkellä KONEen Ranskan yhtiön toimitusjohtajana. Hän on tehnyt pitkän kansainvälisen uran KONEella vastaten mm. Skandinavian, Kanadan ja Puolan yhtiöistä.

”Olemme valinneet erinomaisen asiakaskokemuksen yhdeksi strategiamme painopistealueista (must-win), ja Juha ottaa tästä alueesta nyt vastuun. Juhan tehtävä sisältää monia muitakin asiakasrajapinnan sekä meille niin tärkeän toimittajarajapinnan osa-alueita. Hänen pitkä KONE-kokemuksensa luo hyvän pohjan Caverionin kehittämiselle yhdessä liiketoimintayksiköittemme ja divisiooniemme kanssa. Juhalla on vahva näyttö muutosjohtamisesta”, toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

Juha Mennanderin CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa https://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?