4 joulu 2017 | Aeroventic
4.3
MyAir esittelyssä VVS-lehdessä

"MyAir on älykäs järjestelmä, joka voi mullistaa ilmanvaihtoalan", kirjoittaa VVS Climeconin kehittämästä ilmanvaihtoratkaisusta.

Ruotsinkielellä ilmestyvä lvi-alan ammattilehti VVS Värme- och sanitetsteknikern haastatteli toimitusjohtajaamme Tommi Uksilaa sekä teknologiapäällikköämme Anssi Airasta Climeconin MyAir-ilmanvaihtoratkaisuun liittyen.

Tommi kertoo artikkelissa idean älykkäästä ilmanvaihdosta syntyneen vuonna 2015. Hän päätti tarttua idean tarjoamaan haasteeseen, ja termistä teknologiaharppaus tuli osa Climeconin strategiaa. Anssi ja Tommi istuttivat yhdessä muun tiimin kanssa mietintämyssyt päähänsä, ja suunnitelma älykkäästä ja automaattisesta ilmanvaihtoratkaisusta alkoi pikkuhiljaa muotoutua.

"Paina sanat MyAir mieleen." -VVS (4/2017)

Keväällä 2017 lanseerattiin projektin tulos: asuinkerrostaloille suunniteltu ilmanvaihtoratkaisu MyAir, joka optimoi ja tasapainottaa ilmanvaihdon automaattisesti asuntojen välillä. Järjestelmä havaitsee ilmanvaihdon ongelmatilanteet reaaliaikaisesti ja hoitaa itse tarvittavat huoltokutsut ja hälytykset.

Tommi kertoo MyAirin olevan Climeconin tähän mennessä suurin tuotekehitysprojekti, jota on kehitetty melko suurin riskein ja satsauksin. Satsaus on kuitenkin kannattanut, sillä Anssin mukaan tuote on nyt teknisesti valmis, pilottiprojekti käynnissä ja jo 26 taloyhtiötä kiinnostunut MyAirista. Tommi uskoo, että MyAir tulee uudistamaan sekä sisäilmaston että koko ilmanvaihtoalan. VVS kehottaakin artikkelissaan painamaan sanat MyAir mieleen! 

Lue lisää MyAir-ilmanvaihtoratkaisusta täältä.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?