15 touko 2018 | Aeroventic
4.5
OLEMME FLÄKTGROUP FINLAND OY

flaktgroup.fi

Fläkt Woods Oy:n nimi on maanantaina 23.4.2018 muutettu kaupparekisteriin, ja yrityksemme uusi nimi on FläktGroup Finland Oy.

Muutos koskee vain yrityksen nimeä, ja muut tiedot säilyvät ennallaan – esim. Y-tunnus on edelleen 2495875-8 ja laskutustiedot säilyvät ennallaan.

Kuten olette jo monessa yhteydessä huomanneet, yrityksemme ilme muuttuu tuotteissamme, materiaaleissamme ja toimipaikoissamme uuden FläktGroup-brändin mukaiseksi. Tulemme myös julkaisemaan uuden verkkosivuston lähiaikoina.

Tutut asiantuntijamme palvelevat teitä edelleen samoin yhteystiedoin.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?