5 loka 2017 | Aeroventic
5.0

Tarpeenmukainen ilmanvaihto johtaa hyvään sisäilmaan pienellä energiankulutuksella. Hyvä sisäilma edistää asumis- ja työskentelymukavuutta, ja laskeva energiankulutus vaikuttaa myönteisesti sekä ympäristöön että talouteen.

Optivent® Ultran edistykselliseen ilmavirta-analyysiin perustuva ultraäänitekniikka on tarpeenmukaisen ilmanvaihdon uusin virstanpylväs. Se on ainutlaatuinen innovaatio, joka nostaa älykkään ilmanvaihdon uudelle tasolle verrattuna perinteisiin IMS-järjestelmiin.

Optivent®

 

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?