19 kesä 2017 | Aeroventic
4.5
OPTIVENT® ULTRA NOSTAA ÄLYKKÄÄN ILMANVAIHDON UUDELLE TASOLLE

Terveellinen sisäilma ympäristöä ja euroja säästäen

Potilashuoneessa hoitajat menevät ja tulevat, kymmenen lääkäriopiskelijaa pyörähtää kierroksella. Koululuokassa hengittää kolmekymmentä keskittynyttä oppilasta, kun taas hyppytunnilla luokka on tyhjillään. Kotona, työpaikoilla ja julkisissa tiloissa ihmiset ovat jatkuvassa liikkeessä, eikä perinteinen ilmanvaihto pysty tätä huomioimaan. Huoneilmasta tulee helposti huonolaatuista – ellei sitten ilmanvaihtoa pidetä jatkuvasti täydellä teholla energiaa säästämättä.

Vuosien ajan ilmanvaihdon ongelmia on yritetty ratkaista kehittämällä toimivaa tarpeenmukaista ilmanvaihtoa. Toimivuuden haasteena on ollut ilmanlaatua heikentävän pölyn kerääntyminen mittausantureihin, aiheutuva melu, painehäviöiden ja epätarkan mittaamisen aiheuttamat kustannukset sekä järjestelmien tilaa vievät rakenteet.

Nyt olemme kehittäneet käänteentekevän innovaation, virtaussäätimen, joka hyödyntää ultraäänitekniikalla toteutettua edistyksellistä ilmavirta-analyysiä. Onnistuimme ratkaisemaan kaikki tarpeenmukaisen ilmanvaihdon haasteet.

OPTIVENT® ULTRA MULLISTAA ILMAVAIHDON ULTRAÄÄNITEKNIIKALLA

OPTIVENT® ULTRA NOSTAA ÄLYKKÄÄN ILMANVAIHDON UUDELLE TASOLLE - 1

Kuva: Ultraäänitekniikkaa hyödynnetään ilmavirran mittauksessa. Mitä suurempi ilmavirta, sitä suurempi vaihesiirto.

Optivent® Ultran avulla huonetilaan saadaan juuri oikea ilmamäärä huonetilan kuormituksen mukaan. Tämä tuo kustannussäästöjä monella tapaa, parantaa sisäilman laatua ja on energiatehokkuuden myötä ympäristöystävällinen ratkaisu.

Optivent® Ultran tuomat edut perustuvat siihen, että ilmanvaihtojärjestelmässä ei tarvita mittalaitteita, jotka keräävät pölyä, pitävät ääntä, vaativat huoltoa tai vievät tilaa. Optivent® Ultra on kompakti paketti, joka pitää sisällään ultraääneen perustuvan mittauksen sekä ilmavirtasäätimen. Ei tarvita siis erillisiä säätöpeltejä tai mittalaitteita. Järjestelmä on erittäin joustava asentaa ahtaisiinkin paikkoihin, koska se ei vaadi suojaetäisyyksiä häiriölähteisiin. Optivent® Ultra on myös huoltovapaa.

Menestyksekkään tuotekehitysprojektin ansiosta Optivent® Ultraan kehitetyt algoritmit mahdollistavat tarkan ja luotettavan mittauksen laajalla ilmavirta-alueella. Tarkka mittaus yhdessä painehäviöttömyyden kanssa mahdollistaa energiatehokkaan ja rahaa säästävän ilmanvaihdon. Kiinteistön koko elinkaaren kustannukset laskevat, kun ilmanvaihto toimii tarkasti ja tarpeenmukaisesti. Eurojen lisäksi säästyy myös ympäristö. Tiedon siirtämiseen ja hyödyntämiseen tuotteessa on standardina Modbus.

Optivent® Ultra nostaa sisäilman laadun huippuunsa, jota vaaditaan vaativissakin olosuhteissa kuten sairaaloissa ja kouluissa.


EDUT LYHYESTI

 • Paras sisäilman laatu
 • Hiljainen
 • Huoltovapaa
 • Yksinkertainen muotoilu ja helppo asennus pieniinkin tiloihin
 • Luotettava mittaus laajalla ilmavirta-alueella (jopa 0,5…15 m/s)
 • Maksimaalisen energiatehokas ja kustannustehokas

   
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?