2 helmi 2018 | Aeroventic
5.0
PANDATALON ILMANVAIHDOSTA VASTAA FLÄKT WOODS

Ähtäri Zoo astui uuteen aikakauteen, kun jättiläispandat Lumi ja Pyry asettautuivat tammikuussa taloksi uutuuttaan hohtavaan Pandataloon, Snowpanda Houseen. Snowpanda House on näyttävä kokonaisuus, rakennus ja ulkotarhat ovat Kiinan metsähallinnon pandakeskuksen huippuasiantuntijoiden arvion mukaan parhaiten toteutetut Kiinan ulkopuolella.

Snowpanda House pitää sisällään pandojen kodin sekä katselutilan, jossa pandoja pääsee katselemaan ulko- ja sisätarhoissa. Lisäksi talossa on muun muassa kahvila ja pandojen ruuan säilytystila. Bambua säilytetään omassa tilassaan, jonka lämpötila ja ilmankosteus on tarkasti määritelty ja seurattu. 

Pandataloon on rakennettu optimaalinen ilmanvaihtoratkaisu Fläkt Woodsin eQ-ilmankäsittelykoneella ja Econet Premium –lämmöntalteenottojärjestelmällä. 

eQ-ilmankäsittelykonemallisto takaa ratkaisun kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin, sillä se tarjoaa kaikkein suurimman valikoiman erilaisia toiminto-osia sekä konekokoja. Econet Premium on ainutlaatuinen nestekiertoinen lämmöntalteenottojärjestelmä, joka tarjoaa jopa 80 % lämpötilasuhteen. Edistyksellinen huurtumisenhallintatoiminto pitää vuosihyötysuhteen korkeana ja mahdollistaa ongelmattoman käytön talvikuukausina myös hyvin vaativissa olosuhteissa. Econet on turvallinen kaikissa käyttökohteissa, sillä ilmavirtojen välillä ei ole riskiä bakteerien tai hajujen siirtymiselle.

Seuraamme mielenkiinnolla Lumin ja Pyryn kotiutumista Ähtäriin. Toivotamme pariskunnalle onnea ja paljon pikkupandoja!

 PANDATALON ILMANVAIHDOSTA VASTAA FLÄKT WOODS - 1

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?