15 marras 2017 | Aeroventic
4.3
Pohjoismaiden neuvoston kansainvälinen strategia 2018–2022

Tässä strategiassa määritellään Pohjoismaiden neuvoston kansainvälisessä työssä priorisoitavat pääalueet viisivuotiskaudella 2018–2022. Strategia perustuu kokemuksiin, joita Pohjoismaiden neuvosto on viime vuosina saanut kansainvälisestä toiminnastaan, ja ajankohtaisen ulkopoliittisen tilanteen arviointiin. Se antaa suuntaa sille, mitä kansainvälisiä suhteita ja teemoja Pohjoismaiden neuvosto priorisoi tulevassa toiminnassaan. Strategiassa tunnistetaan myös alueita, joilla Pohjoismaiden neuvosto kehottaa Pohjoismaiden hallituksia vahvistamaan kansainvälistä toimintaansa.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?