23 heinä 2018 | Aeroventic
4.0
Porin Asuntomessuilla upeita Climeconin tuotteilla varustettuja kohteita

climecon.fi

Climeconin tyylikkäitä päätelaitteita on tänäkin vuonna näytillä useassa Asuntomessujen kohteessa. Esittelemme kaksi upeaa Climeconin tuotteilla varustettua messutaloa, joita et ainakaan halua jättää välistä!

Ilmanvaihtoratkaisumme ovat jälleen päässeet oikeuksiinsa Asuntomessuilla, jotka järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018.Tyylikkäiden ilmanvaihtoventtiiliemme lisäksi esille ovat tänä vuonna päässeet esimerkiksi TUISKU lumisuojat. Muistathan siis Asuntomessuilla käydessäsi vierailla ainakin näissä hienoissa messukohteissa:

33. Dekotalo Villa Kaski

Porin Asuntomessuilla upeita Climeconin tuotteilla varustettuja kohteita - 1

Tyylikkään, lähes 150 neliömetrin Dekotalon ilmanvaihdosta huolehtivat Climeconin elegantit RINO tuloilmaventtiilit sekä RINOi poistoilmaventtiilit. RINO on saatavilla 6 eri värivaihtoehdossa, ja Villa Kaski -asunnosta löytyykin valkoisen vakiovärin lisäksi mustia RINO ilmanvaihtoventtiileitä.

Porin Asuntomessuilla upeita Climeconin tuotteilla varustettuja kohteita - 2-Musta RINO täydentää Dekotalon kylpyhuoneen kaunista puukattoa.
Porin Asuntomessuilla upeita Climeconin tuotteilla varustettuja kohteita - 3-Valkoisia RINO-venttiileitä löytyy niin asunnon olo- ja makuuhuoneista kuin keittiöstäkin.

17. Hoivatilat Pilke ja tiedepäiväkoti Välke

Porin Asuntomessuilla upeita Climeconin tuotteilla varustettuja kohteita - 4-Climeconin TUISKU P-lumisuojat koristavat Pilke-messukohteen ulkoseinää.
Pilke-hoivatilojen ulkoseinään asennetut, punaiseksi maalatut TUISKU P lumisuojat estävät lumen ja veden kulkeutumisen ilmanottoaukkoihin. Lisäksi kohteen sisätilojen ilmanvaihtoa hoitamaan on valittu Climeconin MIS suutinhajottajatsekä OLO tuloilmahajottajat.
 
Lue lisää Porin Asuntomessuista täältä.

 

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?