15 marras 2017 | Aeroventic
4.0
RePack sai Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2017 ympäristöpalkinnon

Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2017 ympäristöpalkinnon sai suomalainen RePack verkkokaupan tarpeisiin kehittämistään käytännöllisistä kierrätettävistä kuljetuspakkauksista ja niiden palautusjärjestelmästä.

Toimitusjohtaja Jonne Hellgren otti vastaan 350 000 Tanskan kruunun (noin 47 000 euron) arvoisen palkinnon viime vuoden palkinnonsaajalta Klaus Pederseniltä Pohjoismaiden neuvoston palkintojenjakotilaisuudessa Finlandia-talossa.

Palkintolautakunnan perustelu:

Verkkokauppa kasvaa vauhdilla Pohjoismaissa ja muualla maailmassa, ja määrien odotetaan kaksinkertaistuvan muutaman vuoden kuluessa. Tämä vaikuttaa monella tapaa ympäristöön etenkin pakkausmateriaalin valtavan käytön takia. Palkintolautakunta suhtautuu kriittisesti kulutuksen yleiseen kasvuun, mutta panee tyytyväisenä merkille, että suomalainen RePack on ratkaissut ongelman osittain kehittämällä verkkokaupan tarpeisiin käytännöllisiä kierrätettäviä kuljetuspakkauksia ja niiden palautusjärjestelmän.

RePack on saa Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2017 ympäristöpalkinnon, koska sen tuotteessa liiketoimintaan yhdistyy ympäristöulottuvuus ja se on helpolla ja innovatiivisella tavalla edistämässä kierrätystä ja ehkäisemässä luonnonvarojen tuhlausta ja jätteen syntymistä. RePack osallistuu yhdessä kuluttajien kanssa jätteen määrän vähentämiseen. Yrityksen kuljetuspakkaukset on valmistettu kierrätetyistä muovipusseista ja niitä voidaan käyttää uudelleen vähintään 20 kertaa. Kaikista kuljetuspakkauksista 75 prosenttia saadaan takaisin palautusjärjestelmän kautta. Kyseessä on markkinalähtöinen aloite, jota on mahdollista hyödyntää monissa muissakin maissa ja monilla muillakin aloilla luonnon hyväksi.

Yhteydenotot

Louise Hagemann 
Puhelin +45 21 71 71 41 
Sähköposti loha@norden.org

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?