5 tammi 2018 | Aeroventic
Sisäilmastonmuutosblogi on nyt avattu!

Climecon

Tervetuloa tutustumaan upouuteen Sisäilmastonmuutosblogiimme ja tekemään kanssamme sisäilmastonmuutosta!

Uuden, älykkään MyAir-ilmanvaihtoratkaisumme myötä lanseerasimme myös uuden Sisäilmastonmuutosblogimme. Blogissa pohdimme vastauksia sisäilmastoon liittyviin kysymyksiin ja ratkaisuja sisäilmasto-ongelmiin. 

Ensimmäisessä blogikirjoituksessa toimitusjohtajamme Tommi pohtii sisäilmasto-ongelmien syntymistä, syitä ja kukistamista. Terveellinen ja turvallinen sisäilma ei ole utopiaa! 

Tule mukaan lukemaan, keskustelemaan ja luomaan yhdessä parempaa sisäilmaa!

Siirry sisäilmastonmuutosblogiin tästä

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?