17 syys | Aeroventic
SK TUOTE OY:N UUSI NIMI ON VILPE OY

vilpe.com

VILPE®-tuotteiden valmistaja SK Tuote Oy on vaihtanut nimensä virallisesti VILPE Oy:ksi. Nimi vaihdettiin, jotta VILPE®-tuoteperhe yhdistetään entistä paremmin niiden valmistajaan. SK Tuote on kotimainen perheyritys, joka on jo vuosien ajan valmistanut Suomessa hyvin tunnettuja VILPE®-tuotteita. Jopa 96 prosenttia kattoasentamisen ja -rakentamisen ammattilaisista yhdisti yrityksen tuotteet VILPE®-tuotemerkkiin (Taloustutkimus 2015).

–Nimenvaihto selkeyttää toimintaamme, sillä nyt yrityksen virallinen nimi näkyy sen valmistamissa VILPE®-tuotteissa. VILPE® on tunnetumpi brändi kuin SK Tuote, ja haluamme tulevaisuudessa panostaa enemmän VILPE®-brändin kehittämiseen. Uusi nimi tukee entistä vahvemmin myös kansainvälistymisstrategiaamme, sanoo myyntijohtaja Tuomas Saikkonen.

Yrityksen toiminta jatkuu entiseen tapaan, eikä nimen vaihtaminen aiheuta haittaa asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. SK Tuote Oy säilyy edelleen yrityksen aputoiminimenä. Nimi VILPE Oy otettiin virallisesti käyttöön 7.9.2018.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?