18 tammi 2018 | Aeroventic
4.0
SuLVIn suunnittelijapäivä

Jeven

Jeven on mukana SuLVIn suunnittelijapäivässä 14.2.2018 Sokos Hotelli Presidentissä. Tule tutustumaan Jevenin suunnittelupalveluun ja vaihtamaan kuulumisia Niko Räikkösen ja Lauri Puttosen kanssa!

Tämän vuoden suunnittelijapäivässä pureudutaan LVI-suunnittelun ajankohtaisiin asioihin kuten rakentamismääräysten muutoksiin ja suunnittelijan arkipäivän haasteisiin.  Lisätietoja päivästä SuLVIn verkkosivulla, josta löytyy myös tapahtuman ilmoittautumislomake.

Jeven uutiset ja tiedotteet

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?