24 elo 2017 | Aeroventic
4.7
Swegon - HAEMME ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ ASUNTOILMANVAIHTOSEKTORILLE

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme asuntoilmanvaihtosektorille

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pääkaupunkiseudulle

Tehtäväsi on markkinoida ja myydä Swegonin asuntoilmanvaihdon CASA-tuotteita ja -järjestelmiä Etelä-Suomen alueella, painottuen pk-seutuun. Tärkeitä asiakasryhmiäsi ovat alueen LVI-urakoitsijat, rakennusliikkeet sekä tukkuliikkeet: lisäksi markkinoit ratkaisujamme alueen suunnittelutoimistoille. Vaalit asiakkaidemme menestystä omassa liiketoiminnassaan auttaessasi heitä löytämään parhaat ratkaisut asuntoilmanvaihdon haasteisiin. Raportoit tehtävästäsi Home Solutions- liiketoimintapäällikölle.

Odotamme Sinulta insinööritasoista peruskoulutusta sekä jo hankittua kokemusta ja näyttöjä taloteknisten ratkaisujen parista esim. LVI-, energia- tai automaatiosektorilta. Asuntoilmanvaihtosektorin (pien- ja kerrostalot) tuntemus on sinulle merkittävä lisäetu. Erityisesti arvostamme näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, mutta taustasi voi olla myös IV- projektinhoidosta. Tunnet jo entuudestaan alueen toimijat ja olet nopea oppimaan uutta.  Kansainvälinen organisaatiomme edellyttää sinulta hyvää englannin kielen taitoa. Myyjänä olet vakuuttava ja asiantunteva ja työskentelyssäsi olet määrätietoinen ja kunnianhimoinen.

Sinulle tarjotaan haasteellista avaintehtävää keskeisellä markkina-alueella, olemassa oleva asiakaskunta ja alan konkarin opastus tehtäviisi. Tuoteratkaisumme ovat teknisesti alan kärkeä; pääset mukaan asuntoilmanvaihdon digimurrokseen, kun teemme ilmanvaihdon tuotteista älykkäitä ja automatisoituja. Organisaatioomme on eteenpäinpyrkivä ja meillä on kannustava työilmapiiri.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorkonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 4.9.2017 mennessä.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?