5 tammi 2018 | Aeroventic
4.5
UPA ja UPSI nyt myös Vent.X-valintaohjelmassa!

Climecon

Vent.X-valintaohjelmalla voi nyt tarkastella UPAn ja UPSIn ulosheittopituutta sekä ulospuhalluskuvion käyttäytymistä eri lämpötiloissa.

Vent.X on helppo ja nopea ammattikäyttöön suunniteltu valintaohjelma, joka auttaa sinua valitsemaan projektiisi sopivimmat tuotteet. Ohjelma mahdollistaa myös eri tuotteiden vertailun sekä päätelaitteen hajotuskuvion suunnittelun. 

Nyt valintaohjelman tuotevalikoimasta löytyvät myös UPA ulospuhallussuutin sekä UPSI yhdistelmätuote, joiden toimintaa voi tarkastella ulospuhalluskuvion ja ulosheittopituuden avulla. Heittokuvion ja ulosheittopituuden käyttäytymistä voi nyt myös tarkastella eri lämpötiloissa.

Tutustu Vent.X-valintaohjelmaan täältä

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?