25 heinä | Aeroventic
5.0
UUSI ENERVENT ALTA ON PIENTEN ASUNTOJEN HILJAINEN ILMANVAIHTOKONE

enervent.fi

Enervent on tuonut markkinoille uuden, asuntoihin kehitetyn ilmanvaihtokoneen. Erityisen hiljaiselle ja helposti asennettavalle laitteelle ei tarvita teknistä tilaa tai erillistä komeroa.

Enervent Alta on tuorein jäsen Enerventin huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneiden perheessä. Pienehköihin asuntoihin sekä muihin pienempiin tiloihin tarkoitettu ilmanvaihtokone on niin teknisiltä ratkaisuiltaan kuin muotoilultaan uudenlainen ratkaisu.

Erittäin hiljaisena Enervent Alta voidaan asentaa asunnossa aina pohjaratkaisun kannalta järkevimpään paikkaan, kuten esimerkiksi eteisen alaslaskettuun kattoon, vaatehuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Sille ei tarvita erillistä teknistä tilaa tai komeroa.

Enervent Alta-koneessa on valmis yhde keittiön liesikuvun  poistoilmakanavalle.

Enervent Alta on suunniteltu helposti ja nopeaksi asentaa. Virtajohto, ohjain-paneelikaapeli ja liesikuvun indikointijohto ovat valmiiksi koneen ulkopuolella, joten koneen kuorta ei tarvitse avata sähkökytkentöjen tekemiseksi.

Pyörivällä lämmönvaihtimella varustetun Enervent Altan energialuokka on A ja maksimi-ilmamäärä 87 l/s (100 Pa). Ilmanvaihtokonetta ohjataan Enerventin itse kehittämällä, monipuolisella ja helppokäyttöisellä eWind-ohjausjärjestelmällä.

Lisätietoja: www.enervent.fi/alta

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?