13 kesä 2018 | Aeroventic
4.5
Vaativien testausolosuhteiden R&D Center

koja.fi

Kojan ainutlaatuinen tuotekehitys- ja testauskeskus R&D Center on jo täydessä toiminnassa.

Osana Koja-yhtiöiden mittavaa investointiohjelmaa Tampereelle on rakennettu ainutlaatuinen tuotekehitys- ja testauskeskus. R&D Centerin testausolosuhteet palvelevat vaativimpiakin tarpeita ja mahdollistavat ensiluokkaisten ratkaisujen tuottamisen yhä tiukemmissa tuotekehitysprojekteissa. Kojan ilmankäsittelylaitteet ja -järjestelmät voidaan nyt testata jo tuotekehitysvaiheessa todellisissa käyttöolosuhteissa. Kun tuotekehitys, tuotanto ja asiakkaat ovat tulevaisuudessa lähempänä toisiaan, voidaan yhteistyötä toteuttaa entistä joustavammin ja nopeammin.

Lue lisää Talotekniikka-lehden 4/2018 artikkelista »

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?