14 heinä 2017 | Aeroventic
4.5

Kampanjan aikana arvomme kahdelle onnekkaalle paketit Vallox-kahvia sekä suojakotelon tabletille. Pääpalkintona yksi onnekas osallistuja saa itselleen sisä-/ulkolämpötilamittarin sekä kosteusmittarin!

Ilmanvaihdon tärkeimmät tehtävät ovat raikkaan, suodatetun ja lämmitetyn ilman tuominen asuinhuoneisiin, liiallisen kosteuden poisto sekä rakennusmateriaalien päästöjen poistaminen sisäilmasta. Suodattimet tulisi vaihtaa 1-2 kertaa vuodessa.

Vallox huolehtii hiljaisesti ja huomaamatta rakennuksen ilmanvaihdosta pitäen sisäilman raikkaana ja puhtaana hengittää. Mitä puhtaampaa ilmaa hengität, sitä paremmin voit ja jaksat. Vallox toimii luotettavasti kaikkina vuodenaikoina, kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Vallox on panostanut erityisesti ilmanvaihtolaitteiden energiatehokkuuden kehittämiseen, koska ilmanvaihdon tulee olla aina päällä.

http://vallox.prokampanja.fi

 

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?