22 kesä 2018 | Aeroventic
Vallox rakensi oman äänilaboratorion

vallox.com, Valloxin suunnittelupäällikkö Petri Koivusen mukaan oma äänilaboratorio nopeuttaa tuotekehitystyötä.

Valloxin tavoitteena on valmistaa yhä hiljaisempia ilmanvaihtolaitteita ja sen johdosta Vallox on päättänyt investoida merkittävästi tuotteidensa äänitekniseen tuotekehitykseen rakennuttamalla tiloihinsa oman äänilaboratorion.

Oma äänilaboratorio mahdollistaa nopeat äänitekniset mittaukset, mikä lyhentää tuotekehitysaikaa. Mittausten avulla on mahdollista löytää parhaat materiaalien ja konstruktioiden yhdistelmät ja näin parantaa tuotteiden ääniteknisiä ominaisuuksia pienentämällä sekä koneen vaipan läpi tulevaa ääntä että kanavaääniä. 

Valloxin äänilaboratorio on jo käyttöönottovaiheessa ja siellä suoritetaan parhaillaan koemittauksia. Lue lisää äänilaboratorion tavoitteista ja rakennusvaiheista.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?