30 maalis 2018 | Aeroventic
4.3
VALTIOVARAINMINISTERI PETTERI ORPO VIERAILI SK TUOTE OY:LLÄ

vilpe.com

Suomen valtiovarainministeri Petteri Orpo vieraili tiistai-iltapäivällä SK Tuote Oy:n pääkonttorissa Mustasaaren Lintuvuoressa. Ministerille esiteltiin SK Tuotteen moderni tuotanto sekä vahvat panostukset ympäristöystävällisyyteen, energiatehokkuuteen ja kotimaisuuteen. Vierailussa keskusteltiin myös muun muassa muovien ja suomalaisen pk-teollisuuden tulevaisuudesta.

”On erittäin hienoa päästä vierailemaan alueen yrityksessä, joka on jo yli neljänkymmenen vuoden ajan luonut toiminnallaan hyötyä suomalaiselle yhteiskunnalle. Erityisen vaikuttavaa oli yrityksen sitoutuminen yhteiskuntavastuuseen, innovaatioon ja kestävään kehitykseen”, totesi valtiovarainministeri Petteri Orpo.

Vierailuun osallistuivat ministerin lisäksi Mikko Kortelainen (erityisavustaja), Susanna Koski (kansanedustaja) ja Daniel Lahti (toiminnanjohtaja, Pohjanmaan Kokoomus).

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?