13 joulu 2017 | Aeroventic
5.0

Vexve on hyväksytty Estonian Power and Heat Associationin (EJKÜ) jäseneksi. EJKÜ on Viron vanhin ja suurin energia- ja lämpösektoria edustava liitto. Sen tehtävänä on ajaa sekä energia- että lämmön yhteistuotanto- ja jakelualalla toimivien yritysten yhteistä etua. EJKÜ on myös tärkeä vuoropuhelukumppani valtiolle ja paikallisille hallituksille energia-alaa koskevissa keskusteluissa.

”Vexvelle on suuri kunnia päästä EJKÜn jäseneksi, joka on tehnyt jo pitkään vaikuttavaa työtä Viron energia-alan kehityksen eteen. Vexve haluaa olla osaltaan myötävaikuttamassa Viron kaukoenergia-alaan sekä tuomassa markkinoille innovatiivisia venttiiliratkaisuja tulevaisuuden älykkäisiin energiainfroihin”, toteaa Vexven myyntipäällikkö Urmas Nulk. 

 

 

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?