19 heinä | Aeroventic
Vexve on aloittanut paikallisen tuotannon Venäjällä

pixabay.com

Maailman johtava kaukoenergiaventtiilien valmistaja Vexve Oy jatkaa kasvuaan kansainvälisillä markkinoilla. Vexve on aloittanut hitsattavien ja laipallisten teräspalloventtiilien valmistuksen Pietarissa vastatakseen paremmin paikallisten asiakkaidensa tarpeisiin ja vauhdittamaan markkina-alueen kasvutavoitteita.

”Vexvellä on pitkät perinteet Venäjällä toimimisesta sekä Vexve- että Naval-brändin alla. Olemme iloisia, että pääsemme palvelemaan pitkäaikaisia asiakkaitamme myös paikallisen valmistuksen kautta”, toteaa Vexven toimitusjohtaja Jussi Vanhanen.

Uusi 900 m² tuotantoyksikkö työllistää työnjohdon lisäksi aluksi kaksi työntekijää.

”Tuotanto on käynnistynyt suunnitellun mukaisesti ja ensimmäiset toimitukset on jo tehty. Asiakkaamme ovat toivoneet tätä mahdollisuutta jo pitkään, joten vastaanotto on ollut positiivinen”, kertoo Pietarin palvelukeskuksen johtaja Aleksandr Jarov.  

Venäjällä tehdyt tuotteet valmistetaan Vexven korkeita laatuperiaatteita noudattaen ja markkina-alueen vaatimusten mukaisesti. Venäjällä valmistettuja tuotteita myydään EAC-tulliliiton jäsenmaihin.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?