24 tammi 2018 | Aeroventic
4.0
Vexve SweHeat & Cooling -järjestön jäseneksi

Vexve on hyväksytty vuoden alussa ruotsalaisen SweHeat & Cooling -järjestön jäseneksi.

Erityisesti Vexven pitkä historia ja hyvä maine Ruotsissa puolsivat yrityksen valintaa uudeksi jäseneksi. Vuonna 1993 perustetun SweHeat & Cooling -järjestön tavoitteena on edistää erityisesti ruotsalaisten kaukoenergia-alan yritysten vientiä. Erilaisten koulutusten ja seminaarien lisäksi SweHeat & Cooling järjestää tapahtumia, joissa järjestöön kuuluvat yritykset voivat tavata, niin suunnittelijoita, päätöksentekijöitä, konsultteja kuin rakennuttajia maailmanlaajuisesti.

 

Lisätietoja:
Myyntialuejohtaja,
Eurooppa ja Lähi-Itä
Petri Tuominen
Puh. +358 10 7340 754
petri.tuominen@vexve.com

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?