12 joulu 2017 | Aeroventic
5.0
Vexvelle ensimmäisenä Euroheat & Powerin sertifikaatti kaukolämpöventtiileille

Vexve on ensimmäinen venttiilivalmistaja, jolle on myönnetty teräsventtiileille tarkoitettu EHP003-sertifikaatti. EHP003 on osa Euroheat & Powerin sertifiointiohjelmaa ja sertifioi kaukolämpöteräsventtiilejä (EN 488) esieristettyihin venttiilikokonaisuuksiin. Sertifioinnin Vexvelle myönsi RISE (Research Institute of Sweden)

”Johtavana maanalaisten kaukoenergiaventtiilien valmistajana tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme elämää. Euroheat & Powerin sertifikaatti on takuu asiakkaillemme siitä, että heidän käyttämänsä venttiilit sopivat vaativiin maanalaisiin olosuhteisiin ja toimivat luotettavasti koko verkoston eliniän”, toteaa Vexven toimitusjohtaja Jussi Vanhanen.

Lue koko tiedote Euroheat & Powerin verkkosivuilta.  

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?