18 loka 2017 | Aeroventic
Vexvelle on myönnetty Menestyjät 2017 -sertifikaatti

Vexvelle on myönnetty arvostettu Kauppalehden Menestyjät 2017 - sertifikaatti. Menestyjät-sertifiointiin yltää vain noin 1,9 % suomalaisista yrityksistä.

Yleisarvosanakseen Vexve sai A- eli erinomainen. Arvioinnissa mitataan yrityksen taloudelliseen suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä, kuten kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä. Vexve sijoittui lähes kaikissa osa-alueissa toimi-alan keskiarvoa tuntuvasti korkeammalle.

Menestyjäluokitusten arvioinnin toteuttaa Kauppalehti Tietopalveluiden analyysiyksikkö Balance Consulting.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?