27 loka 2017 | Aeroventic
Viittä vaille valmis puhallintehdas - Koja

Tampereelle Rantaperkiöön rakennettu uusi tehdas on käyttöönottovaiheessa. Nykyaikaisella teknologialla varustettu puhallintehdas edustaa maailman kärkeä. Kokonaisuudessaan tuotanto alkaa juuri valmistuneissa tiloissa loppuvuoden aikana.

Tampereelle Rantaperkiöön rakennettu uusi tehdas on käyttöönottovaiheessa. Nykyaikaisella teknologialla varustettu puhallintehdas edustaa maailman kärkeä. Kokonaisuudessaan tuotanto alkaa juuri valmistuneissa tiloissa loppuvuoden aikana.

Maailman moderneinta teknologiaa edustavan uuden tehtaan myötä parannetaan tuottavuutta ja laatua sekä lyhennetään merkittävästi tuotannon läpimenoaikoja. Tehtaassa valmistetaan entistä suurempia prosessipuhaltimia raskaan teollisuuden vaativaan käyttöön. Tuotevalikoima kattaa puhaltimet muutamista kilowateista useisiin megawatteihin.

– Asiantuntevan suunnittelumme avulla optimoimme ratkaisut joustavasti asiakkaat tarpeisiin, toteaa tehtaan suunnitteluun osallistunut projektipäällikkö Pauli Harju.

Puhallinliiketoiminnan toimistotilat on rakennettu uuden tehtaan yhteyteen. Näin Suomessa sijaitseva tuotekehitys, suunnittelu, tuotannonohjaus sekä service-toiminnot ovat lähellä tuotantoa. Kuluneen vuoden aikana puhallinliiketoiminta on lisännyt myynti- ja palveluvoimaa myös kansainvälisesti perustamalla Ruotsiin uuden toimipisteen tukemaan niin paikallista kuin kansainvälistä toimintaa.

– Tavoitteemme on reagoida joustavasti ja tarjota ammattitaitoista palvelua yhä lähempänä asiakasta, kertoo liiketoimintajohtaja Juha Niskanen.

Koja on jo saavuttanut globaalin aseman puhallinmarkkinoilla, käytössä on yli 20,000 puhallinta ympäri maailmaa. Kansainvälisen kasvun luotsaajaksi etsitään parhaillaan uutta liiketoimintajohtajaa Juha Niskasen siirtyessä eläkkeelle.

Perheyhtiö Kojalla on meneillään historiansa mittavin investointiohjelma. Tuotannon nykyaikaistamiseen ja laajentamiseen Suomessa sijoitetaan 50 miljoonaa euroa vuosina 2015–2020. Tehtaiden ja koneiden lisäksi investoimme ihmisiin kouluttamalla henkilöstöä ja rekrytoimalla uusia osaajia.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?