Valmistaja
FI
1990
Koko maailma
Vedenjäähdyttimet ja kylmävesiasemat, Lämpöpumput, Ilmastointilaitteet, Tarkkuus- ja vakioilmastoint

Lisätiedot Chiller

Ammattitaitoa ja tinkimätöntä laatua prosessin kaikissa vaiheissa

Chiller Oy on Suomen johtava lämpöpumppu- ja jäähdytyslaitevalmistaja. Toimimme alan eturivissä ja se velvoittaa meitä kehittämään laitteita, jotka hyödyntävät uusinta teknologiaa.

Suunnittelemme ja toteutamme teollisesti valmistettuja, räätälöityjä ja kompakteja energiateknisiä ratkaisuja kohteisiin, joissa sisäilman laadulle asetetaan korkeat vaatimukset.

Kohteitamme ovat muun muassa toimistot, sairaalat, erilaiset teollisuusprosessit sekä elektroniikka ja teletilat.

Urakointikokemuksemme ja alatuntemuksemme auttavat meitä löytämään asiakkaalle toimivimman ratkaisun. Laitteemme ovat helppoja asentaa ja huoltaa, lisäksi niiden äänitaso on alhainen ja energiankulutus pieni. Liikevaihdon tasainen kasvu on osoitus asiakastyytyväisyydestä sekä toimivista ja oivaltavista ratkaisuista.

Pääkonttorimme ja tuotantomme sijaitsevat pääkaupungin tuntumassa Tuusulassa. Tilamme ovat noin 5000 neliötä. Henkilökuntamme määrä on kasvanut vuosittain noin kymmenellä prosentilla. Omat kotimaiset myyntikonttorimme sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella ja Kuopiossa. Ulkomaiset toimistomme ovat Tukholmassa, Jönköpingissä ja Oslossa.


Standardien mukainen tuotanto takaa parhaan laadun

Tuotteidemme korkea laatu perustuu henkilökunnan ammattitaitoon, kumppaniverkostoon ja tinkimättömään tuotetestaukseen. Tuotantoprosessiin kuuluu muun muassa painetestaus ja erilaisia sähkötestauksia.

Valmistamamme laitteet käyvät läpi täysmittakaavaisen testiajon ja useita laboratoriokokeita. Huoneilmastointilaitteiden äänen tehomittaukset tapahtuvat ISO 3741-, 3742- ja 3743-normien mukaisesti.

Tuotteillemme on tehty kattava EMC-testaus. Kaikki paineastioita sisältävät tuotteet valmistetaan PED-standardin mukaan. Tuotantoprosessissa kylmäaineiden vuotaminen ympäristöön estetään nykyaikaisilla täyttöasemilla.

Laitteissa käytetään Montrealin sopimuksen mukaisia ja luontoystävällisiä kylmäaineita.
Valmistuksessa huomioimme tuotteiden elinkaariajattelun ja materiaalien kierrätettävyyden.
Tuotekehityksessä käytämme lisäksi riippumattomien tutkimuslaboratorioiden palveluja.

Ohjelmat ja sovellukset Chiller

Ladattavat tiedostot Chiller

Toteutukset Chiller

Yhteystiedot Chiller

Osoite
Yhteystiedot
www.chiller.fi/ [javascript protected email address] +358 9 274 7670
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?