Valmistaja
FI
1984
Koko maailma
CliMix, OptiFlow
Tulo- ja poistoilmahajottajat, Ammattikeittiön ilmanvaihto, Katokset ja lumisuojat, Ilmanpuhdistusra

Lisätiedot Climecon

On hyvin mahdollista, että sinäkin olet osa Climeconin tarinaa. Vuosien saatossa ratkaisumme ovat tuottaneet parempaa ja viihtyisämpää sisäilmaa miljoonien ihmisten hengitettäväksi kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla.
 
Climeconin tarina
Virallisesti tarina alkaa jo vuodesta 1984, mutta ihan uusi lehti kääntyi vuonna 2010 kun nykyinen Climecon syntyi RC-Linjan ja silloisen Climeconin yhdistymisestä. Taival ei ole aina ollut helppo. Rakennusalan notkahdukset ovat tuntuneet myös meillä. Vaikeina aikoina olemme kuitenkin uskoneet, että hyvä tekemisen meininki kantaa ja niin se on kantanut.
Uudistuminen ja jatkuva tuotekehitys on se meidän juttumme. Siihen olemme pistäneet paukkuja koko ajan, koska haluamme tarjota ne kaikkein fiksuimmat ratkaisut. Meille fiksuus tarkoittaa sitä, että tuotteet ovat laadukkaita ja energiatehokkaita, mutta myös tyylikkäitä ja helppoja asentaa.
 
Ihan pirun hyvä asenne
Climecon hengen ytimessä on kunnianhimo, pirun hyvä asenne ja tekemisen meininki. Olemme ylpeitä työstämme ja kotimaisuudestamme. Climeconin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa: Pihtiputaalla ja Kausalassa. Tinkimätön asiakastyömme näkyy tutkitusti tyytyväisinä asiakkaina. Luottamus on tärkeää. Se mitä lupaamme, sen pidämme.

Tänä päivänä Climecon on reippaassa kasvuvauhdissa oleva ketterä yritys, joka kansainvälistyy kovaa vauhtia. Tähyämme jatkuvasti tulevaa. Digitalisaatio myllertää maailmaa ja kaupungistuminen muuttaa asumista. Muutoksessa haluamme kulkea rohkeasti eturintamassa latua raivaten ja entistä fiksumpia ratkaisuja kehittäen.

Ohjelmat ja sovellukset Climecon

Ladattavat tiedostot Climecon

Tuotteet Climecon

Toteutukset Climecon

Yhteystiedot Climecon

Osoite
Yhteystiedot
www.climecon.fi/ [javascript protected email address] +358 20 198 6600
Sosiaalinen media
LinkedIn
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?