Valmistaja
DE
TÜV Rheinland
2017

Lisätiedot NEUTEC

NEUTEC GmbH on saksalainen teknisesti edistyksellisten ja energiatehokkaiden lämmityslaitteiden toimittaja.


Me rakennamme kilpailuetuamme tarjoamalla TÜV Rheinland Groupin vahvistamaa parasta laatua lyhyimmällä markkina-ajalla. Monitasoisen laadunvalvontajärjestelmän ansiosta voimme tarjota laitteille pisimmän, 5 vuoden vakiotakuun.


Yksiköissämme yhdistämme parhaat eurooppalaiset komponentit moderniin ja tyylikkääseen muotoiluun - sen tuloksena voimme tarjota laitteita, jotka on kehitetty energiatehokkaaseen ravintoloiden, toimistojen, työpajojen, varastojen, autopesuloiden ja kauppojen lämmitykseen.


ja lämmitykseen kaikissa rakennuksissa, joissa lämmitystoiminnon lisäksi laite sulautuu ihanteellisesti ympäristöön muodostamalla kauniin ja elegantin taustan liiketoiminnalle.

Sertifikaatit NEUTEC

TÜV Rheinland
TÜV Rheinland

Yhteystiedot NEUTEC

Osoite
Yhteystiedot
neutec.com.de [javascript protected email address] +49(0)30 40817 2703
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?