Valmistaja
FI
Koko maailma
Lämmittimet

Lisätiedot Polartherm Oy

Polartherm Oy on lämmityksen erikoisosaaja ja Pohjois-Euroopan suurin ilmalämmityslaitteiden valmistaja. Meillä on kokemusta lämmitysratkaisuista jo 40 vuoden ajalta ja tänä päivänä suunnittelemme ja toteutamme lämmitysratkaisuja usealle eri toimialalle kuten rakentaminen ja saneeraus, teollisuus ja tilat, maatalous ja ilmailu, unohtamatta puolustushallintoa.  

Palvelemme asiakkaitamme tuotesuunnittelusta aina valmiiseen tuotteeseen. Monet tuotteemme ovatkin syntyneet yhteistyössä asiakkaan kanssa. Valmistamisen ja suunnittelun lisäksi me myös testaamme laitteemme itse. Testaus suoritetaan aina asiakkaiden vaatimusten mukaan, joskus kumppaniemme kanssa ja tarpeen vaatiessa myös yhdessä riippumattomien kolmansien osapuolten kanssa. Olemmekin tehneet jo vuosia yhteistyötä testaus- ja sertifiointilaitosten kanssa niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Suomessa Luvialla. Toinen kotimaan valmistusyksikkömme sijaitsee Kokemäellä ja näiden lisäksi meillä on kokoonpanoyksikkö myös USA:ssa.

Pohjois-Euroopan lisäksi viemme tuotteita myös Pohjois-Amerikkaan ja vientimme osuus koko tuotannosta on enimmillään jopa 85 %.

Meillä on myös erinomaiset referenssit sotilaskäyttöön soveltuvista lämmitysratkaisuista ja olemme toimittaneet mm. Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Koreaan ja Suomeen yhteensä n. 15 000 kenttäkäyttöön suunniteltua lämmitintä.

Toteutukset Polartherm Oy

Yhteystiedot Polartherm Oy

Osoite
Yhteystiedot
www.polartherm.fi [javascript protected email address] +358 2 529 2100
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?