Valmistaja
FI
1991
Koko maailma
Suodatinyksiköt, Harjat

Lisätiedot Pressovac

Pressovac Oy toimii Muuramessa, Jyväskylän eteläpuolella. Meillä on jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kanavapuhdistuslaitteistojen suunnittelusta ja valmistamisesta.

Kotimaista luotettavaa laatua

Pressovac ilmanvaihtokanavien puhdistus-, tarkastus- ja desinfiointilaitteistot ovat niittäneet mainetta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Laitteiden soveltuvuus erityyppisten kanavien puhdistamiseen tekee puhdistustyössä laadukasta jälkeä. Olemme patentoineet suorakaidekanavien lakaisumenetelmän, jossa harja liikkuu kanavan reunasta reunaan harjan automaattisen pyörimissuunnan vaihdon ansiosta, tällä menetelmällä leveiden suorakaidekanavien puhdistus on tehokasta.

Pressovac-puhdistuslaitteet ovat kuuluisia kestävyydestään, käytettävyydestään sekä luotettavuudestaan. Tuotekehityksemme on aktiivista ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin ja tuoden markkinoille uusia innovatiivisia laitteita.

Harjausmenetelmä on tutkitusti tehokkain.

Nykyihminen viettää sisätiloissa noin 90% ajastaan. Sisäilman laatu vaikuttaa oleellisesti työtehoon ja viihtyvyyteen. Ilmastointikanavien sisäpinnoille kertyy ajan mittaan epäpuhtauksia, jotka huonontavat sisäilman laatua ja saattavat kosteuden kanssa aiheuttaa vakavia sisäilmaongelmia. Tutkimukset ovat osoittaneet mekaanisen harjauksen olevan tehokkain puhdistusmenetelmä. Mekaaninen harjaus irroittaa pölyn ja lian tehokkaasti kanaviston pinnoilta. Harjauslaitteiston ja harjojen ominaisuuksien tulee soveltua puhdistettavan kanavan ja lian teknisiin vaatimuksiin.

Yhteystiedot Pressovac

Osoite
Yhteystiedot
www.pressovac.fi/ [javascript protected email address]
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?