Valmistaja
FI
ISO 9001:2008
1984

Filmi

Lisätiedot Stravent

Stravent Oy on 1984 perustettu, menestyvä ja asiakkaiden arvostama täyden palvelun ilmastointiratkaisujen toimittaja, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy energiataloudellisia, äänettömiä, turvallisia ja vedottomia ilmastointijärjestelmiä. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Kaikki tuotteemme on valmistettu ISO 9001 mukaan.

Autamme kiinteistönomistajia toimimaan alati tiukentuvien ympäristövaatimusten mukaisesti. Tehokas energiansäästö auttaa kiinteistöjen arvonnousua joka on tärkeää kiinteistönomistajille. Energiansäästön lisäksi hyvä sisäilma myös parantaa työviihtyvyyttä ja vähentää poissaoloja, mikä auttaa asiakkaitamme yhä parempiin tuloksiin. Hyödynnämme tuotteissamme pitkäjänteisesti eurooppalaisten yliopistojen huippututkimusta ja olemme mukana kansainvälisissä tutkimushankkeissa.

Toimimme suoraan useammen kotimaisen ja kansainvälisen kiinteistönomistajan kanssa suoraan pyrkimyksenä saada ratkaisumme tiedoksi päätöksentekijöille - välttyäksemme asennusliikkeiden kustannustehokkuuden aiheuttamilta teknisiltä vaikeuksilta ja vastuilta.

Toimintamme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen ja perheyhtiön tinkimättömyyteen korkeasta palvelun ja tekniikan laadusta.

Sertifikaatit Stravent

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008

Yhteystiedot Stravent

Osoite
Yhteystiedot
www.stravent.fi/ [javascript protected email address] (09) 4241 3630
Sosiaalinen media
Youtube
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?