Valmistaja
FI
1971
Koko maailma
Ilmanvaihtokoneet, ilmanjakojärjestelmä, Huippuimurit

Lisätiedot Vallox

HOME OF FRESH AIR

Pien- ja omakotitalot

Älykkäällä ja energiatehokkaalla ilmanvaihdolla turvaat tärkeimmän investointisi – oman kotisi. Olit sitten rakentamassa uutta tai korjaamassa vanhaa, Vallox-ilmanvaihtolaitteet huolehtivat hyvästä sisäilmasta.

Rivi- ja kerrostalot

Hajautettu ilmanvaihto toimii juuri asukkaan tarpeiden mukaan lisäten asumismukavuutta. Ilmanvaihtoa ei tehosteta tiettyyn kellonaikaan, vaan asuntokohtaisesti silloin kun ilmanvaihdon tarve kasvaa.

Toimitilat

Tilakohtainen ilmanvaihto on edullinen ja nopea tapa parantaa sisäilman laatua. Kun toimisto tai koululuokka on käytössä, hiilidioksidi- ja kosteuspitoisuus kasvaa ja sisäilman laatu edellyttää tehokkaampaa ilmanvaihtoa. Viereinen tila voi kuitenkin olla tyhjillään, jolloin sen ilmanvaihtoa voidaan pitää  pienemmällä ja säästää energiaa.

Tuotteet Vallox

Toteutukset Vallox

Yhteystiedot Vallox

Osoite
Yhteystiedot
www.vallox.com/ [javascript protected email address] +358 10 7732 200
Sosiaalinen media
Twitter Facebook Youtube
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?